Hoe wij koffie anders aanpakkenWaar koffie geboren is


Eerlijke handel eerlijke bonen


We verkopen enkel bonen van gekende oorsprong, duurzaam geteeld en met respect voor de koffieboer en zijn werkers. Onze leverancier koopt rechtstreeks bij die boeren opdat deze een betere en faire prijs voor hun product krijgen en kunnen investeren in ander materiaal of opleidingen.

We zoeken elk jaar ook specifiek programma’s uit die zich bezig houden met de verbetering van de positie van vrouwen in de koffie-industrie.

Waar de smaak gecreëerd wordt


Duurzaam, divers 

en lekker


We zijn één van de twee Belgische koffiebranders (de enige Vlaamse) die bonen brandt op 100% groene energie. Onze hoogwaardige zonnepanelen leveren de benodigde energie maar als de zon eventjes achter de wolken zit krijgen we groene windenergie van Ecopower.

We leveren niet zomaar machines maar kiezen voor diegene die lang meegaan en waarvan we ze kunnen herstellen of zelfs uitbreiden. Ook bieden we manieren aan waarmee je met zo weinig mogelijk energie een perfecte espresso kunt zetten.

Verpakt en klaargemaakt


Recycleerbare verpakking


Onze verpakking is recycleerbaar en wordt C02-vrij geproduceerd. Je mag deze gewoon in de pmd-zak weggooien. Zowel de verpakking als het label zijn gemaakt van pmd-compatibel materiaal. Maar evenzeer hebben we een programma om verpakkingsvrij te werken.


Geen verpakkingsafval

We stimuleren onze vast klanten om te werken met onze herbruikbare verpakkingen. Wij ruilen hun dozen om voor nieuwe bij elke nieuwe bestelling en zorgen ervoor dat deze terug netjes klaar staan voor een volgende bestelling.


Maak al jouw kopjes duurzaam

We verkopen enkel bonen van gekende oorsprong, duurzaam geteeld en met respect voor de koffieboer en zijn werkers.


Geen uitstoot tijdens het roasten

We zijn één van de weinige koffiebranders die bonen brandt op 100% groene energie. Onze hoogwaardige zonnepanelen leveren de benodigde energie.

Wil je ook de verandering proeven?